DSC_0232

Klopi po meri

Izdelava klopi po meri, vključno z izdelavo delavniškega načrta za laserski razrez

Izdelali smo več suho sestavljenih klopi s podnožjem iz inoxa peskanega s steklenimi kroglicami. Uporabljen je jesenov les, lužen z lužilom po naročilu. Klopi imajo unikatne noge, ki so skonstruirane kot sestavljanka in so tako sestavljene brez varjenja.

Izdelali smo tudi klop s premičnim naslonom, na kateri lahko uporabnik sedi na eni ali drugi strani in je pri tem lahko naslonjen, ne da bi mu bilo potrebno obračati klop. Pri njeni izdelavi smo najprej izdelali prototip iz lesa, s katerim smo preverili, da je pozicija sedenja kar najbolj udobna.

DSC00578

Nadstrešek pri vhodnih vratih

Ker je na vhodna vrata v poletnem popoldanskem času pripekalo sonce, pozimi pa je ob tem delu objekta močno pihalo, se je investitor odločil za izdelavo nadstreška, ki ga je zaupal našemu podjetju. Izdelali smo mu idejne risbe, na podlagi katerih se je odločil za končno varianto iz katere smo nato naredili delavniški načrt.

Izdelali smo delno zaprt nadstrešek iz lesa z enako končno obdelavo kot lesena fasada, ki se je že nahajala na objektu. Nadstrešek lepo poudari vhod in je krit s stekleno streho.